Imorgon drar jag igång...

Tänk dig att du blir riktigt bakfull, men du har inte en fått en endaste drink under kvällen. Snuvad på konfekten skulle vissa uttrycka det. Jävligt pissed kände jag mig. Var så bakis igår att jag knappt stod på benen.
 
Först 8 timmar i skolbänken sittandes, sen in till centralen för att äntligen få komma hem till bästkusten. Men tusentals förvirrade och stressade människor på sthlms central gav mig en obehaglig känsla om att nåt inte riktigt var som det skulle. Nä just det, inga tåg gick. Men mitt tåg stod inne så alla som hade väntat på gbgtågen hela eftermiddagen kastade sig på, typ tre tågs människor i ett. Ingen personal ombord och inte städat efter uppresan. Anarki var ordet. Folk länsade bistron, inte EN pinal kvar. Folk satt o stod överallt i tron om att tåget faktiskt skulle tuffa iväg. Men vi satt där hela kvällen och vi kom iväg vid 22. På det en omväg och i Göteborg var jag 02. Sen kalabalik vid taxistationen så jag ragglade in o ner i sängen 03.40..
 
och upp 07.... Ok jag tröstade mig med att jag INTE varit inlåst med en galning i 10 år, eller fått min son förolyckad instängd i en bil, som var veckans nyheter... Men vilodag från styrka igår var självklart.
 
Dietstart imorgon. Periodisk fasta kommer det bli. Käkar 3 ggr under 6 timmar och aminosyror innan o efter morgonträningen. Ska bli roligt att utvärdera. Min nya kylväska med 8 timmars hållbarhet kommer bo över min axel och jag är såå nöjd...Tackar den att jag inte bara hade ahlgrens bilar att stoppa i magen under 10 timmar på tåget.
 
Finns hos MMsports
 
Fick till massa rolig träning i Stockholm uder veckan. Både ensam och med sällskap. Resan mot SM kan börja och jag betalade tävlingslicensen igår. Jag tar nu en dag i sänder och hoppas på att mitt lite annorlunda upplägg mot förra gången kommer funka. Inte en enda morgonpromenad kommer avverkas denna diet. Ska bli gött. O ett förnuftigt beslut.
 
Jag är inte så bloggig just nu, men lägger ofta in nån bild på instagram varje dag. Så det blir min lilla dagbok mer än bloggen. Kika in om du vill följa med. frosthammar heter jag där kort och gott....
 
 
 

RSS 2.0