Att få till det...

Kan inte låta bli att skriva följande, trots att jag valt mina barn och älskar att ha dem omkring mig. Jag ger mig istället en klapp på axeln och tackar mig själv mina närstående för att jag faktiskt kan träna så mycket som jag gör.. Att jag får till det helt enkelt.. och jag hyllar alla andra mammor och pappor som sitter i samma situation som jag, men får till det ändå och gör det bästa utav de förutsättningar som finns...
 
 
"Var så trött efter jobbet att jag gick hem och sov ett par timmar innan gymmet"
 
Nej, just det, barnen skulle visst hämtas, middag lagas och gnället avledas.. innan tanken på vila och träning ens kommer på tal. 
 
"Gör lite proteingröt med varma bär och kesella och till det lite läckra hälsosamma tillbehör som jag dessutom fotar i en snygg komposition och redigerar i en halvtimme innan den hamnar på instagram."
 
Nej, just det, gröten brändes vid då barnens pysselstund med vassa saxar övergick till andra världskriget o hallonen var visst slut då de redan ätits upp av just nämnda barn vid annat tillfälle. Har jag tur får jag behålla min proteindrink som får fungera som substitut för stunden.
 
"Jag tränar alltid ben på måndagar och jag har i detalj planerat min kommande träningsvecka. Jag näringstajmar i exakta sekunder och stretchar alltid en kvart både innan och efter dessutom."
 
Nej just det, så vart den ena barnet plötsligt sjukt.. igen... och inte ens jobbet kunde planenligt genomföras. 4 träningspass blev visst 2 och fick snabbplaneras i bilen på väg till gymmet, med andan i halsen och återigen tillsammans med den sedvanliga proteindrycken då storhandlingen strandades pga annat.
 

"Å, jag känner mig som jag körts genom en köttkvarn efter de senaste träningspassen så jag tar mig en välbehövlig vilodag idag."
 
 
Nej just det, det gick ju inte för jag kan ju inte träna på de kommande 4 dagarna då det är mentorssamtal, föräldramöte, barnens schemalagda aktiviteter mm. Så off I go or not at all. Träningsvärk eller inte.
 
 
Summan av kardemumman: Allt går om man vill, man får göra det på ett litet annat sätt bara! Och improvisera.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Carro

Har sagt det förr och säger det igen- du är en supermorsa som klarar av allt! Själv har jag ju inte ens en guldfisk att ta hand om så tid är ju det jag har mest av..
Hoppas allt är bra med dig annars! Längesen jag såg dig nu :(
Kram!

Svar: Hej! Tack det värmer. Har varit sjuk sjukt länge men nu är jag tillbaka i gemet.. Stor kram till dig så hoppas jag vi ses vid tillfälle:-)
Louise

2013-01-31 @ 16:50:33
URL: http://fitnesscarro.shapemeup.se
Postat av: Emma

Tack för detta inlägg! Kämpar hela tiden med att få ihop tiden med gym och barn som hämtas och lämnas på dagis.. Man krigar med tid, stress och samvete dagligen, men tillslut klarar vi det ändå:)
Du är grym!! Tack för en bra inspirationskälla!

Svar: Ofta kan man det man vill, men visst, mycket beror även på uppbackning från nära och kära. Tack för dina ord. De värmer mig :-)
Louise

2013-02-27 @ 23:05:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0