Taggad till 1000!

Benpasset bestod av böj, böj och böj. Avslutade med 1000 m rodd. Från och med nu blir det rodd varje vecka. Ska börja fila på teknik, kapa tid, bli bra.. Nöta nöta nöta. Det kommer bli så skönt att börja plugga i mars. Jag kommer ha samma träningstider varje vecka, jag kommer få börja gilla läget med morgonträning, men bara att veta när jag kan träna och att jag kan börja säga benmåndag och fredagsrygg känns fantastiskt. Planeringen kommer bli lättare och rutinerna bättre.
 
Jag mår så j-vla bra av att röra på mig, lyfta tungt, svettas, utmattas. Jag försöker förmedla känslan till människor runt omkring mig så fort jag får möjlighet. Har lyckas indoktrinera några vilsna själar t o m. Fått en och annan (som aldrig tänkt sätta sin fot på ett gym) att förstå att styrketräning är livet. Det är en känsla som slår högt. Tänk att så lite som 40 minuter rask promenad motsvarar en hel dagsdos antidepressiv medicin.
 
De kommande dagarna ska jag få stå på lagg. O jag ska åka på min grymma och coola monoskida.. Why split your ride in two, liksom.. Monoski är benträning det. Det är välbefinnande om något. För mig!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0