Jag vill ligga nöjd!

Som man bäddar får man ligga, sa min 3 årige son till mig idag. Först blev jag lite fundersam, var hade den lille parvlen snappat upp det uttrycket nånstans? Han skrattade och sa det om och om igen.. Mamma, som man bäddar får man ligga, det säger Alfons Åbergs pappa.
 
O visst är det sant. Men hur vill man ligga då ;-) ? Bekvämt? Lite lagom? Fegt? Bittert? Jag vill ligga nöjd, glad o tillfreds och känna att jag gjort det jag velat. Inte låta andra bädda åt mig eller vänta på att nån annan bäddar. De har ju ingen aning om hur jag vill ha det. O det är ju jag som måste ta konsekvenserna av det hela. Det kommer ingen annan göra. Jag bor i mina kläder, alltså bäddar jag för min morgondag. 
 
O imorgon ska jag träffa min vän och träningspartner som kört 24 timmar i bil för min skull, nja kanske inte enbart för min skull;-) men jag är prioriterad. Vilka träningspass det ska bli. Hon får mig att lyfta tyngre än vad jag kan o tillsammans har vi tidigare haft riktigt roliga och grisiga mördarpass ihop.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0