Trägen vinner har jag hört! Kör på det!

Vilodagar, vad är det? Passar mig bra att inte vila just nu. Energin finns, maten går ner och sömnen, ja den är i alla fall kvalitativ ;-) Tänkte vila ikväll. Sent hem från jobbet och dödstrött. Men eftersom jag suttit hela dagen kände jag att jag behövde röra på mig. Och tränar inte jag gör definitivt mina medtävlande det. Så det avgjorde saken.
 
Det gick skit sist på förra dipspasset, så revansch ikväll. Uppvärmning, några explosiva reps i några set. Sen på med bältet och en 10 kiloskaka. 3 x 10 reps. Sen två avslutande set på 20 reps med kroppsvikt. Körde sen vidare med några basövningar för bröst och triceps. Avslutande dips mellan två bänkar med 40 kilo i knät. 3 x 8 reps. Nöjd faktiskt! Laddar med lite käk för natten och ser fram emot ett givande axelpass bitida imorgon. + roddintervaller såklart.
 
Grävde i skåpet och hittade en burk intorkad Craze, PWOn som är full med knark, ha ha. Fick tummen ur och slänga den nu. Har sagt det förr och kommer säga det igen. Jag får ingen som helst effekt av PWO´s. Har lagt ner dem. Dricker kaffe före, förutom lite kolhydrater och sippar på aminosyror under passet istället. Passar mig ypperligt. Använder dock MMsports GAKKIC för bättre mjölksyratålighet innan högrepspass som chins och dips. Funkar kalas!
 
Inlägg utan bilder är tråkigt. Sitter vid fel dator så slänger in en lite äldre bild jag hittade i arkivet. Om inte annat färgar det upp lite :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0