Tävlingstankar!

Träningsglädjen finns där, o yes! Börjar göra ökningar igen och det är upplyftande. Knäböj och benpress speciellt. Arbetsseten i benpressen når nästan 300 kg nu och det känns riktigt bra.
Jag är annars inte speciellt viktfixerad när jag tränar. Är mest noga med att det ska kännas på rätt ställe när jag är klar. Dvs den muskel jag valt att träna och den sköna harmoniska känslan i magen..
 
Vad har jag för mål undrar många? Är såklart sugen på SM i chins under Fitnessfestivalen i första hand. Är rädd för att i nuläget sätta några mer långsiktiga mål. Jag fallerade ju inför årets SM i Athletic fitness och det känns fortfarande tråkigt att jag inte kom till start. Att våga mig på att redan nu säga att jag ska tävla på nästa SM vill jag inte. Även om jag såklart vill avsluta den tanke och plan jag en gång påbörjade. Det tar tid och stor mental kraft att genomföra ett SM. Så det som blir att göra för mig den kommande tiden, är att fundera på om jag har ork och råd att investera så mycket som kommer krävas. Det jag vet om mig själv är att jag lärt mig oerhört mycket sen Decembercupen. Jag vet att jag faktiskt kan. O det finns ju fler sätt att nå sitt mål än ett. Så iså fall blir det ett annat upplägg till nästa gång. Vi får se.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0