Kärt återseende idag..

Man hinner fundera riktigt mycket under en hel kväll utan ström, telefon och täckning till yttervärlden. I sällskap av ett styck sovandes barn i soffan bredvid och ett styck modigare barn i sin egen säng i ett becksvart rum på övervåningen, försökte jag läsa ett gammalt magasin av nåt slag. Såg bara hälften av vad som stod då stearinljusen inte lyste upp tillräckligt.
 
Jag hade bara mig själv i förrgår kväll. Inga hantlar, inga högreps, inga personbästa.. Det var skönt på nåt gott vis. Bara jag och mina tankar.
 
Jag har ett par dagar funderat på om periodisk fasta är nåt för mig, för att prova nåt nytt, för att få ner mer mat i systemet, för att röra om i min gryta. Jag har läst mycket om det och har ju många lovord från teamkamrater som säger att det är både är ett skönt, bra och bekvämt sätt att inta mat. Ett par gånger om dagen, mycket på en gång och mest efter träning. För er som vill veta mer vad jag funderar kring om kommer en länk här..
 
Lördag morgon och träningen redan gjord. -5 grader ute och det vart både mössa och långärmat på ryggpasset idag... Nu ska jag få träffa min älskade hund jag inte sett på 6 månader. Dubbla känslor, men jag ska krama om henne länge länge, innan hon åker igen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0