Gubbkepsar, porr och frustration!

Va faaaan! Omkörningsfilen på 110 väg eller samtliga påfarter är INTE en plats för hånglande med telefonen, se snygg ut i sin gubbkeps eller för de med en packe porrtidningar under gasen. Den är till för att köra om i eller gasa upp på!!!!!  För de som hånglar med just nämnda telefon, för de med nyinköpt gubbkeps eller problem med gasreglaget finns grusvägar på landsbygden... Jag har många bra tips där.
 
Jo, jag har stört mig så in i helvete denna helg. På alla med körkortet levererat i cornflakespaketet. Och ilskan ångar bakom ratten... o där sitter jag ju jämt. Räknade ut lite hastigt att jag bränner en tank i veckan à 70 liter... Not good!
 
Naturligtvis hamnade jag med detta humör på Ikea vid lunchtid idag söndag, bara för att kunna totalt onanera i min ilska och spy på medmänniskorna som stod still, gick motsols eller på deras ungar som gapade och skrek.. Fint Louise, fint!!!!!!!!
 
Slet och drog som en galning i vikterna på mitt ryggpass. Ursinnigt och intensivt. Mördade gymmet! Så blev det bättre... Heja fysisk aktivitet, tar ofta bort sur min och inneboende frustrationer...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0