Dags att bli lite biff!

Enkel ekvation i teorin. Ät massor av mat och träna tung styrka på det! Ja happ! Hur ser det ut i praktiken då? För mig. Äta massa mat kan jag, träna tungt kan jag, men ändå blir det ingen ordning på maten. Konstiga tider och ojämnt intag. Måste lösa detta eftersom jag vill öka min massa något.
 
Att leva på Body Scienceprotein och Gainomax gör ingen biff. Det är nödkost. För att inte halka efter, när dagarna rusar fram. Det är dock riktigt bra att ha till hands så att proteinintaget förblir stadigt och högt.
 
Idag fick jag förmånen att träna med Louise. Vi tränar bra ihop, har väldigt roligt ihop och heter samma, vilket blir oslagbar kombination. Hon hatade allt vad styrketräning heter för inte så länge sedan och nu kan hon inte vara utan den. Hon är dedikerad, enveten och går verkligen in för det. O tillsammans gör vi underverk på Sportlife Partille.
Inga rekord ikväll, bara metodiskt nötande för att kräma ur all energi som fanns kvar i kroppen. Varför spara på den när det enda som återstår är bingen..
 
 
 
Louise och Louise
 
 

Kommentarer
Postat av: John

Du e grym! Det är lätt att bli inspirerad av dina framsteg!

2012-10-12 @ 20:12:29
URL: http://franfettillfit.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0