Återfall och vinst

 
 
Längtat hela dagen.. Några dar sedan jag kom iväg nu. Men it is what it is.. Jag dundrar på när jag kan. Framsida ben o triceps + the asskiller, störtskön övning där man ser ut som om man vänt bruksanvisningen på sné, men den tar rätt där det ska.
 
 
Fick frågan häromdagen hur man får till sina axlar, så de blir breda, fylliga och sätter pricken över i. Ja, vad ska jag svara på det? Axlar kan alltid bli större och bredare. I mitt fall får jag väl i första hand tacka mig själv för att jag tycker det är roligt att träna dem. Tränar aldrig idiotiskt när det kommer till axlarna. Ett misstag och man är out of the game. Har haft lite problem tidigare, men inte längre. Värmer alltid upp med stående militärpressar, explosivt. Ja det var så jag slog ut delar av framtänderna i våras. Satte stången rätt upp i hakan.
 
Pressar i Smith eller med hantlar, varierar lite där. Supersettar sidolyft med hantlar och framåtlutande sidolyft för baksida. Sidolyft i cablecrossen passar mig och någon mer övning för baksida brukar det bli. Målet är att vilja skilja axlarna från kroppen när det är klart för att de är så uttröttade. Kör ofta 10-12 reps. Sen är det klart.
 
 
Traderaträsket är jag djupt nere i just nu. Loppisråttan och fyndfanatikern Louise är igång igen. Har just nu återfall, eftersom jag är periodare. Denna helt underbara och vulgära lampa för 50 spänn kom till mig idag. Me like!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0