Till de som smsar eller dagdrömmer sig igenom sina träningspasspass

Från huvudvärk och ett allmäntillstånd som påminde mest om en vissen blomma i fredags till 100 kg i knäböj.. Ja jag satte 100. Har aldrig gjort det förut. Har varit för feg, rädd, bekväm, haft ont och för dålig teknik. Nu är det målet uppnått, o redan i november månad. Nu gäller det att äta mer, för de surt förvärvade musklerna kommer definitivt inte gratis. Och ska det hända något behövs mer bränsle.
 
Du får inte massa muskler av att gång på gång köra safe, förstrött lyfta för lätt, peta dig i näsan, glo på andra eller smsa under träningspasset. Du lägger inte på sig muskler på en natt bara för att du råkar ta i nån gång ibland. Inget du alls ska oroa sig för. Det krävs år av ständig eliminering av dina mentala hinder och spärrar, för att lägga på dig lite massa. Det krävs lååååång tid av tung styrketräning där du varje pass måste pressa dig till total utmattning, ja näst intill tårar.. Så ni som är rädda för att ni ska bli för stora kan släppa det.
 
Jag började styrketräna regelbundet år 2000. Jag tränade bekvämt och lagom. Tungt tyckte jag själv, men icke, med den erfarenhet jag har i bagaget nu. Tack vare lite genetiska förutsättningar utvecklades jag en del, men jag tog nog egentligen aldrig i. Låg jämt på samma vikter och tränade nån månad här o där för att sedan falla ifrån ett tag. Så kom barnen och det var först efter det sista 2009 som jag verkligen började utmana mina inre bekvämligheter och mentala spärrar. Kan nog säga att jag tränat på riktigt ca 4 år, och då menar jag med en tanke bakom, att bli starkare och lägga på mig massa. Magoperationen 2011 gav mig en spark i baken och det var då jag kom på idén att tävla. För då kom ju inte lata och bekväma jag undan... Fantastiskt roligt och lärorikt. Sen har jag fortsatt med kvalitativa träningspass..
 
Så nästa pass, skit i löpbandet med hastighet 8.. Skit i kafferepet i repan, skit i alla andra. Plugga in den grymmaste musik du har på alldeles för hög volym, utmana dig själv (med god teknik förstås) Upprepa detta varje gång du investerar tid på gymmet. Du kommer inte ångra dig......
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Team MM-SPORT Mangan

Grymm errö vännen!!!

2012-11-18 @ 22:47:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0