Mot ny formtopp!

Så där ja! Äntligen igång igen med träningen. Var inte så svag som jag trodde. Körde ett underbart pass för ryggen häromdagen. Var glad, positiv och taggad. Lugnt på gymmet och jag log mer än vanligt. Förvånad blev jag när jag klämde dit 17 chins i första set efter total vila i nästan tre veckor.. Sen tror jag om jag inte minns fel 11 o 11 st. Helt klart godkänt. Igår var det hatövningen dips, som jag för ett mentalt krig mot. Besökte mitt hemmagym för första gången på länge. Det enda gym som får godkänt i att inneha en funktionsduglig dipsställning.

Tänkte att gör jag 15st efter skithalsflussen så får jag vara nöjd. Testade att hålla lite bredare och luta mig lite mer framåt än vad jag tidigare gjort och gjorde 22 fina djupa dips i första set. Lika många som på tävlingen.. Då kan jag ju! Hängde på 10 kg och gjorde sen 10, 9, 8 st... Helt klart nöjd för stunden. Tänkte att jag skulle ta det lite lugnt första veckan och det har jag faktiskt gjort.. Ganska mycket vila mellan seten och inte det tyngsta jag förmått.

Har varit mer noga med kosten nu. Ingen choklad eller sött och det känns riktigt bra. Ska försöka komma upp i lite mer kalorier med. Har ätit kass det sista, dvs för lite.. Om inte maten får ta plats, tar inte massan någon plats heller. Så enkelt är det.. 1+1 =2  Ska inte djupdyka ner i hamburgerträsket som i somras bara. Nån måtta får det vara. Jag behöver verkligen inte ligga på tokplus denna gång. Blir bara längre och segare diet sen. Ska skona mina barn från häxan....

Tänkte vässa formen och toppa den jag hade i slutet nov förra året.. Sen hur lång tid det tar får vi se...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0