Spår som vittnar om aktivitet!


Så här såg det ut på golvet efter dagens träningspass. Svettigt och gött!Med två sjuka barn och två upphackade nätter med stånk och snor trodde jag inte att det skulle bli så mycket träning i helgen. Själv har jag inte haft så mycket energi att tänka träning ens en gång. Men jag fick en lucka idag och stack iväg för ett pass. Det blev Almedal. Många från MMsports brukar träna där och det blev ett modell flåsigare pass. Vi var flera som tänkte intensitet idag. Träffade bl a Andreas i teamet som även han satsar mot SM och är sanslöst grym i roddmaskinen. Maria hängde i chinsräcket med vikter. Hon är en stark jäkel, eller vad sägs om 12 min i jägarvila? Imponerande!

Flera superset idag, men även marklyft och frontböj, som är nytt för mig. Tränade teknik och fick hjälp med att göra rätt. Höftböjarn kändes inte heller. Avslutade med benpress, hopprep och spänsthopp med 15 kg vikter. Fick höra att det finns planer på att byta ut hinderbanan på SM mot rodd 2 min. Vad ska jag säga om det? Jag får gilla läget. Dags att hoppa upp på den maskinen igen, utifall att det nu blir så. Fördelen är väl att rodd är mer lättillgängligt att träna på än alla moment i en hinderbana.

I kampen om att få i mina barn mat idag missade jag totalt mitt eget intag.. Så efter sopsorteringen som borde gjorts för 2 veckor sedan, (12 kassar osorterat med fyrfota gäst i och tog 35 min i kylan) drog jag en pizza, en halv kebabrulle och en proteindrink.


Trackback
RSS 2.0