"Av den nättare men starka typen"

Näpp, nu ska det inhandlas ett riktigt chinsräcke och brett ska det vara. Det ska borras fast på lämpligt ställe. Min kropp ska göra chins i sömnen har jag bestämt. Ryggen ska få vidd och bli så mycket starkare.

Omnämdes i senaste numret av Body som "den nätta men starka typen". Nätt var ett ord som inte stämmer in riktigt på hur jag känner mig, men kanske en sanning i jämförelse med andra. Jag strävar dock mot en lite mer onättare form.. och ännu starkare.

Så 110 i mark idag, helt ok, men tänkte klämma dit 130 inom kort. Totalt slut i latsen sen den roliga chins och dipsövningen i tisdags så där gjorde jag bara 10 st mellan de sista 3 seten i marken. Latheten och bekvämligheten har smugit sig in i mitt liv. Förevändningarna för att inte bättra på kondisen haglar och jag kommer på den ena efter den andra ursäkten för att inte ge mig ut på löprundor och backintervaller. Behövs ju egentligen bara två sådana pass i veckan just nu, så det är ju ingenting. Att ingenting kan bli så stort är lite förundrande. För övrigt sitter jag här och mår riktigt gott i själen just i detta nu. Ska stanna i den känslan ett tag.Veckans suddigaste! Skyller på en svettig Iphone. Kletar ju en del när man byter låtar frenetiskt under passen.
Trackback
RSS 2.0