Knark, pulver och tvång!

Nyfiken på vad folk knarkar/är beroende av/ tar till i största allmänhet av olika anledningar.. Själv knarkar jag kaffe med mjölk, träning, proteinpulver och vid vissa tillfällen snus. Just träning är en ständigt laddad fråga för många. Vad är lagom och för vem? När blir något för mycket? Jag får ofta frågor om mitt "pulver" som folk kallar det. Varför tar du det? Ska du banta, du som är så smal? Ta en macka istället! Jag försöker förklara, berätta och översätta, men möts trots mina avancerade försök av både skepsis och misstänksamhet. Ofta från de som ständigt äter frukt och keso till lunch och massa praliner och bakverk till eftermiddagskaffet.. Samtidigt finns det människor i min omgivning som är oerhört nyfikna och positiva till mitt pulver och min livsstil, vilket är roligt. Älskar ju att dela med mig om det jag brinner för och mår gott av.

Sen knarkar jag även bilnummer sen 9 månader tillbaka! Kanske ska jag kalla det för tvång, för det känns lite tvångsmässigt. Det är inte självvalt, det var något inom mig som lurade mig att börja och nu kan jag inte sluta...

Det var i våras, vi satt och solade utanför jobbet på lunchen jag och mina kollegor. Plötsligt styr en bil in och parkerar framför oss med regnr 001. Min kollega utbrister sen något som skulle få oanade konsekvenser för mig. Det starka tvånget tog en plats och jag blir inte av med det.. Så från och med i våras flackar min blick på alla nummerplåtar överallt för att hitta nästa nummer... och jag ska upp till 999 en dag. Så efter 8 månader befinner jag mig på nr 018, ynka nr 018. Tänk om min kollega förstod då vad hon startade i mitt huvud, den ständiga jakten på nästa nr..
Btw, min kollegas sambo började samla för ca 20 år sedan och är på 800 nåt.. Så nu vet ni vad min bisyssla är de kommande 30 åren. Det värsta med denna lek är när jag flera dar i rad kan se nr 20 och 21, men inte har sett nr 19.. Då gills det ju inte.. Så kan någon langa info om var en bil med nr 019 står hör gärna av er.

Framsida ben idag och bröst, bänkpress endast då jag får prioritera. Kör ju dips senare i veckan så det får väga upp. Bänkade upp till min kroppsvikt och är klart nöjd. Hoppade hopprep och upp o ned som en groda med 15 kg i famnen för att få lite flås på slutet. Damn, vad roligt det är med hopprep när snabbheten och flytet infinner sig.

Tittade in i kylen alldeles nyss och insåg att det får bli kesella till kaffet. Vem faan ställde in ett tomt mjölkpaket?


En del proteinpulver har gått genom mitt system senaste året.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0