Stark nästa vecka!Kan man ha mer kalas än vad jag haft idag. 14 kids i en virvelstorm av konfetti, ballonger, rosa och macarena (ja den där knäppa dansen alla dansade på 90-talet) . Det som var mest populärt var klätterväggen i lekrummet. Klänningar och kjolar och skrik och skratt blandades på väggen och alla ville upp till taket. Så roligt! Barbietårtan, som absolut skulle likna en bröllopstårta försvann på två röda.. Mycket lyckat. Sen släktkalas på eftermiddagen. Att fylla 6 år är stort! Dotra var riktigt nöjd och glad, vilket var det viktigaste.

Kommande vecka ska jag genomföra 4-5 styrkepass samt 2 löppass med hund, så är det bara. Nu har jag sagt det och så ska det bli. Det är tung period nu, måste påminna mig åtskilliga gånger om detta så jag slipper sitta på söndag och tänka att jag kunde tagit i mer, lassat på ytterligare. Jag är riktigt motiverad till att kriga till mig några personbästa.

Det ska bli 120 i marken, iaf 80 i smithen (knäböj) och chins med 15 kiloskakan i bältet. Borde klara ca 7 chins med den vikten. Får göra nån fulchins annars. Bänkpressen siktar jag på 65 (om någon kan passa mig). Redovisar nästa helg...


Har inte stått still en minut sen kl. 05.30 imorse.
Sjukt trött som synes! Snart i däck!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0