I´m in! Team BodyScience!


Det är klart! Jag är nu en i Team BodyScience. Det känns roligt, spännande och min tävlingsgnista har väckts ytterligare efter imorse. Det känns numer som en valborgsbrasa i omfång. Träffade Joachim Bartoll på MMsports i morse, headcoach för teamet. Mötet var mycket givande och kontrakt är nu skrivet. Det känns som en förmån att få vara en i detta team med massor av framgångsrika och duktiga atleter. Jag har många anledningar att vara glad över denna möjlighet b l a:

- många härliga människor jag redan bekantat mig med och som uppmuntrat, peppat och bidragit stort till den tränings och tävlingsglädje jag har känt och har haft sedan förra året.

- Teamet känns mycket seriöst, mycket med tanke på det antidopingavtal som ingår. Stenhårt JA på det.

Har under min nu 10-åriga träningshistoria prövat i alla fall 15 olika sorters proteinmärken. Jag ser tillbaka och ser de otaliga tillfällen jag nästan kräkts av smaken, hållit för näsan för att få ner det, hällt ut och stått ut. Det har varit en plåga många gånger helt enkelt. Började dricka Body Science protein förra året och gör det fortfarande. Med glädje dessutom. Så det är ju självskrivet att vilja kopplas ihop med dessa produkter och som sagt en förmån att få bli det.

Firade med ett riktigt dunderpass på gymmet vid lunch.. Man kan säga att morgonens möte blev den grymmaste preworkouten på länge. Körde axlar och mage.. Mellan varje set de två första axelövningarna gjorde jag chins utan extravikt.

Första set 20 st chins, sen 15, 15, 12, 10, 10, 10, 10, 10.. Jag är på G, jag kände mig lätt och de var tokstrikta...

Stående Militärpressar 30kgx8 30x8 35x6 30x8 30x6 =DÖD
Hantelpressar 15kgx6 15x6 15x6 12,5kgx6 =DÖDARE
Baksida ss utsida x antal set =DÖDAST

Sen mage! Fick tänka på något trevligt för att motivera den döda kroppen att vilja återuppstå. Tänkte på sol;-), snö och is. Hasade sen ut till stretchrummet och blev sittandes på en boll.. Såå nöjd!


Vältränad tischa! Gillar just denna speciellt:-)


Galet bra pass!
Trackback
RSS 2.0