Bara 4 veckor kvar....

Trodde jag skulle få vänta till våren men opereras redan den 2 jan. Ska ta bort sköldkörteln då den svullnade upp i våras och jag blev riktigt dålig. Stor risk att det kommer tillbaka. Så hej operationsbord.. Går allt som det ska blir det två veckor konvalecens för att sen vara back in the game..
 
Blev ingen fitnessfestival för mig i år men följde på avstånd mångas prestationer bl a från mitt eget team MMsports och från Team BodyScience. Grattis till så många fina placeringar. Själv blir jag ju bara mer och mer sugen på att vara med i Athletic Fitness SM nästa år. Gör man A måste man ju göra B tänker jag.. Kan inte riktigt nöja mig med Decembercupen. Det saknas en erfarenhet och tanken var ju från början att vara med även på SM..
 
 
Märkte att det var ett tag sedan jag skrev nåt nu, använder faktiskt instagram mer flitigt. Så om ni har tråkigt är det bara att följa mig där.. heter kort och gott: frosthammar
 
Satte litet personbästa i chinsräcket nyligen +10kg 3x8 reps. Väger mer än på länge så mycket nöjd där..
 
 
 
Tränar på, för att jag mår bra av det och för att det ger mig glädje och energi. Det bästa av allt, jag kräver inte så mycket av mig själv just nu, men ändå blir det ökningar både här och där. Så lustprincipen är en bra princip helt enkelt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0