Dags att bli seriös!

Ja det är sannerligen dags att ta tag i träning och kost igen. Har nu kört fyra pass i veckan de senaste två veckorna. Kommer också hålla mig till det ett tag framöver. Har däremot börjat periodisera för första gången i mitt liv. Lätt nu till en början, ca 12-15 reps och det är dags att bygga lite ben. Har stått i vassen under många år och under året som gått har det väl blivit lite bättre, men långt ifrån bra. Mina chins är under all kritik, 4 kg upp från tävlingsvikten på DC gör sitt. Ligger och slirar på 17-18 st strikta, men har till maj på mig att förbättra mig innan jag bestämmer mig för om det blir SM.

Testade ju Body Science Gakkic för bättre repsuthållighet på SM i chins häromsistens och tror faktiskt att det gjorde sitt, eller så var det alla bars jag tryckte i mig innan och mitt fokus just den dagen. Var ju faktiskt över med hakan i alla fall 23 och det har inte hänt tidigare.. Fick ju flera bortdömda, hmm, men det går om jag vill har jag fattat.

Ett bra knep för mig att inte tappa motivationen så här efter en urladdning är faktiskt att friskt alternera olika gym. Så hej Life Lerum, Life Björkekärr, Sportlife Partille och Sportlife Almedal och lite Friskis.. Köpte mig en egen julklapp denna jul som kompletterar alla fina teckningar jag kommer få från dotra. Ett årskort på Sportlife. Så nu blir det dubbel glädje. Tänkte hänga på Team MMsports helgträningar på Sportlife Almedal i vår i den mån det finns tid, för att få lite extra kickar. Antar att det blir svårare att inte köra skiten ur sig heller... Tro det eller ej, kan vara ganska bekväm när det kommer till träning, gillar det inte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0