Jag - en bloggare?

Vi ska alla bli något vi inte vet från början vad det är. Inte konstigt uppväxtåren handlar om att söka och finna, gå fel, gå snett, ofta gå ett tag som alla andra, för att till sist bli nåt eget, nåt att bli trygg med och kunna hålla i handen resten av sitt liv. Den vägen är många gånger krokig, kortare för några, längre för andra och vissa hittar aldrig fram..

Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag en dag skulle bli med blogg, men jag förvånas inte heller över att det blev så. I det avseendet är jag nu som många andra, en bloggare. Bland miljontals ord som vävs ihop till meningar i tusentals bloggar tar nu även jag lite utrymme i anspråk. Skriver för mig själv i första hand, i andra hand för den som vill varva sin Häntextra, kriminalroman eller Kafka med nåt ytterligare.

Vem blev då jag? Vissa skulle kanske säga en träningsnarkoman med förkärlek för snö. Andra skulle kanske säga rastlös och nyfiken. Det jag vet om mig själv än så länge är att jag blev socionom, mor till två och och en sån som vill veta innan jag gör. Jag lyfter skrot för att kunna och orka leva, försöker göra mer av det som fungerar, samtalar hela dagarna och håller mina inre drömmar vid liv. Jag är nära vän med både yta och djup, glädje och sorg, skämt och allvar. Omväxling förnöjer sägs det ju...

/Louise December 2011Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0